MUTFAK ŞEFLERİMİZ
Öğrt. Gör. Belgin Bulgan, Mutfak Şefi
Şef Belgin Bulgan, 1995 yılında İzmir’de doğdu. Lise eğitiminin son yılında çocukluğundan beri büyük tutkusu olan yemek yapmayı meslek edinmeye karar verdi ve üniversite tercihini bu yönde şekillendirdi. 2018 yılında İzmir Ekonomi Üniversitesi Mutfak Sanatları ve Yönetimi Lisans eğitimini tam burslu olarak tamamladı. Lisans eğitimi sırasında ve sonrasında yurt içinde ve Fransa’da aşçılık ve pastacılık alanında çeşitli deneyimler edinerek her iki alanda da kendisini geliştirmeyi hedef edindi. Lisans eğitiminin hemen ardından kariyerine akademik alanda yön verme amacıyla Dokuz Eylül Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Anabilim Dalında tezli yüksek lisans eğitimine başladı. Bilgi ve deneyimlerini paylaşma ve öğretme isteği ile bir süre Halk Eğitim Merkezinde Aşçılık ve Pastacılık üzerine kurslar verdi. 2021 yılında yüksek lisans eğitimini tamamladı. Doktora eğitimini devam ettirirken akademik kariyerine Yaşar Üniversitesinde tam zamanlı öğretim görevlisi olarak başlamıştır.
Bartuğ Ege Özuysal, Mutfak Şefi Yrd. (Gıda Teknikeri)
Eğitim:
- Yaşar Üniversitesi Gıda Teknolojisi(Ön lisans)
- Nevvar Salih İşgören Anadolu Turizm Otelcilik Lisesi
İş Deneyimi:
- Aşçı, Fantasia Hotel Deluxe Kuşadası
- Aşçı, NH Hotel İspanya
- Aşçı, Turunç Hotel Marmaris
- Aşçı, Deniz Restorant
- Aşçı, Pizza Locale
- Aşçı, Pub Locale
- Aşçı, Tavuk Dünyası
- Proje Asistanı, Sofra Gıda ve Hizmetleri