2018-2019 Akademik Yılı Verdiği Dersler: | Gast 2205 Mutfak Uygulamaları ve Pişirme Teknikleri Gast 2210 Soğuk Mutfak |
Eğitim: | Lisans: İzmir Ekonomi Üniversitesi Mutfak Sanatları ve Yönetimi Lisans, 2013 Yükseklisans: Nişantaşı Üniversitesi İşletme Yönetimi Tezli Yüksek Lisans programı, 2018 |
Kısa Biyografi: | Gülce Dördüncü, 3 Mart 1990 İzmir ’de doğdu. Lisans mezuniyetinden sonra New York, ICC ‘de Classical Cuisine and Traditional Spanish Cuisine Grand Diploma ve Spanish Wine Culture Classic Diploma programlarını tamamladı. Yurt içi ve yurt dışında, restoran & otel mutfaklarının farklı departmanlarında kısa ve uzun süreli olarak çalışma tecrubesine sahip oldu. 2014-2017 yılları arasında üniversitede Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümünde öğretim görevliliği yapmıştır. Çeşitli projelerde mutfak kurulum ve menü danışmanlığı yapmaktadır. 2017 yılından itibaren aile şirketlerinde ithalat departmanında çalışmaktadır. Aynı dönemde part time öğretim görevliliğine devam etmektedir. |
Araştırma/Uzmanlık Alanları: | Uzmanlık alanı soslar ve İspanyol Mutfağı’ dır. |