Kısa Biyografi | Osman Serim, 1957 İstanbul doğumludur. Serim, Belçika ve ABD’de eğitim görmüştür. Türkçe’ye ek olarak iyi düzeyde İngilizce ve Fransızca konuşmaktadır. 1976’dan bu yana Avrupa, Orta Doğu, Orta Asya, Uzak Asya ve Türkiye’de yerli ve yabancı otel ve restoranlarda çalışmaktadır. 1992’de Yiyecek & İçecek Danışmanlığına başlayan Serim, Türkiye’de ve yurtdışında (Avrupa, Orta Doğu, Kuzey Amerika ve Asya) 180’den fazla projede baş danışman olarak görev yapmıştır. Amatör ve profesyonel şefler için okullar ve eğitim programları başlatan Serim, ilgili pek çok alanda çeşitli düzeylerde eğitime katkıda bulunmuştur. 15 yıl THY personeline “uçak içi ikram” eğitimi vermiştir. Ayrıca Serim; Yiyecek & İçecek alanında yerli ve yabancı yayınlara çeşitli yazılar yazmaktadır. Yemek kültürü üzerine pek çok kitabın yazarı veya ortak yazarıdır. Yemek kültürü ve profesyonel Yiyecek & İçecek alanlarında konferans ve seminerlere katılmaktadır. |