Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencileri için ÖNEMLİ DUYURU !!!

“Öğrencilerimiz, Uygulama Mutfağında yapılacak derslere senkron/asenkron olarak, yeni sağlanan geniş görüşlü webcam ile SAKAI ortamında sunulacak olan sanal sınıflarda katılabileceklerdir.

Buna ilave olarak, Yaşar Üniversitesi Senatosu’nun 24 Eylül 2020 tarihinde yapılan toplantısında alınan karar gereği, öğrencilerimiz istedikleri takdirde Uygulama Mutfağı’nda gerekli tedbirler alınarak yapılacak olan yüzyüze derslere de katılabileceklerdir.

Yüzyüze derslere katılmak isteyen öğrencilerimiz, yüzyüze ders yapmak istediklerini, Yaşar Üniversitesi e-posta adreslerinden Bölüm Başkanlığı’na ([email protected]) gönderecekleri e-posta ile 30.09.2020 tarihine kadar bildirmeleri gerekmektedir. Derse geldiklerinde ayrıca beyan ve rıza formlarını imzalayacaklardır.

Derslerin planlanması, ders ortamlarının COVID tedbirlerine göre hazırlanması ve ders malzeme siparişlerinin önceden verilebilmesi vb. nedenlerle, dönem içerisinde yüzyüze yapılacak derslere yeni öğrenci eklemelerinin yapılması mümkün değildir. Fakat, kayıtlı öğrencilerimiz, istedikleri zaman yüzyüze derslerden çekilebileceklerdir.”