5. Sürdürülebilir Gıda Zirvesi 2019

Bu yıl beşincisi düzenlenen; Sürdürülebilir Gıda Zirvesi, Dünya Gıda Günü olan; 17 Ekim 2019 tarihinde İstanbul Fairmont Quasar İstanbul’da gerçekleştirilmiştir. Zirve kapsamında; nüfus artışı, iklim değişikliği, gıdada inovasyon, gıda güvenliği ve sürdürülebilir iş modelleri konuları işlenmiştir. “Gıda sektöründe Değişim” ana teması ile gıdanın bugünü ve yarınının tartışıldığı zirvede Yaşar Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Doç. Dr. Seda Genç, “Daha İyi  Gıda İçin İşbirlikleri” ve “Gastronomi ile Şehirleri Güçlendirmek” isimli oturumları yönetmiştir.