Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Dış Danışma Kurulu 1. Toplantısı gerçekleşti

Yaşar Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Dış Danışma Kurulu toplantısının ilki; 18 Şubat 2021 tarihinde Webinar üzerinden çevrim-içi olarak gerçekleşti.

Bölüm dış danışma kurulu üyeleri olarak toplantıya,

  • Pınar Süt Genel Müdürü Gürkan Hekimoğlu,
  • Pınar Et Genel Müdürü Tunç Tuncer,
  • Altınyunus Oteli Genel Müdürü Orhan Koral,
  • Yaşar Birleşik Pazarlama EDT Direktörü Ali Tavaslıoğlu,
  • Swissotel Büyük Efes İzmir Operasyon Direktörü Koray Sarısan,
  • Swissotel Büyük Efes İzmir Executive Şefi Seday Buğday ve
  • Serim Danışmanlık Hizmetleri Kurucusu Osman Serim katıldı.

Moderatörlüğünü Bölüm Başkanımız Doç.Dr. Seda GENÇ’in yaptığı toplantıya, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürümüz Prof. Dr. Murat KOMESLİ’nin hoş geldin mesajı ve açılış konuşması ile başlandı.

Toplantı kapsamında; Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü’müzün müfredatı, staj olanakları, bölümün kuruluşundan bu yana gerçekleştirilen ve ileride gerçekleştirilmesi planlanan projeler gibi konular katılımcılara aktarıldı. Aktarılan bu konulara ilişkin bölüm dış danışma kurulu üyelerinin görüş ve önerilerini paylaşmalarından sonra toplantı sonlandı. 

Toplantıya, Bölüm Öğretim elemanlarından:

  • Dr. Öğ. Üyesi Eylem Ezgi FADILOĞLU
  • Ar. Gör. Duygu ÇELEBİ

Uygulama Mutfağı Sorumlusu:

  • Şef Emre ŞİMŞEK  de katıldılar ve değerli fikirlerini paylaştılar.